Kitap BAŞLIK BAŞLIK BAŞLIK BAŞLIK

30 Aralık 2013 Pazartesi

Parti Mekan Arastirmasi Hello Kitty

Pazar günü kızımı aldık, havanın da güzel olmasını fırsat bilerek dolaşmaya çıktık. Bağdat caddesine gitmek hem bebek arabasını kullanma hem mağaza fazlalığı ve düz yol olması dolayısı ile oldukça cazip bir fikir gibi geldi :) ee artık anne baba olunca kendi isteklerimizden çok bebeğimizin ne istediği nasıl rahat edebileceğini düşünür olduk:)

İlk önce benim bir önceki  yazımda paylaştığım gymboree'u eşimde görmek istedi. Öğrendik ki 1 yaşa kadar %20 gibi bir indirim hakkımız varmış. Esimin ilk tepkisi ne kadar ilgili çalışanlar var demesi oldu :)

Sonra başladık yeniden avare dolanmaya ve Hello Kitty gördük içeri daldık :) Artık kız bebişimiz olunca ister istemez kokoş şeyler daha bir ilgi çeker oldu :)


Kapıdan girer girmez pespembe bir dünyaya merhaba diyorsunuz. Açıkçası ben cafe kısmını es geçip direk mağaza bölümüne dalış yaptım :) Eşim alışverişte sıkılan ve ürünleri çok incelemeyi sevmeyen karakterde olmasına rağmen her şeyi tek tek didikledi :)




Her şey lisanslı hello kitty tasarımları ile dolu. Sırf çocuğunuza değil sizin evinize de alabileceğiniz şirin mi şirin tost makinesi, patlamış mısır makinesi, saat gibi süsler hediyeliklerle donatılmış.


Sadece siz ve sizin bebeğiniz için değil doğum günü olan yada hello kitty gibi şirin çizgi film kahramanlarını hala beğenen arkadaşlarınıza muhakkak en az bir tane hediye kapıp çıkılacak yer olmuş. Fiyatları  lisanslı olduğu için orta halli. Bana soracak olursanız duş jelleri, sabun, diş macunu gibi ürünleri kullanır mıyım ? Hayır! Cesaret etmem sanırım bu konuda ama çok albenisi var ambalajı sağ olsun :)



Hazır girmişken Derenimo'mun dişi yakında çıkacak dedik ve Burak Bey ile görüşme gerçekleştirdik. Kendisi en ince detayına kadar hem fiyat bilgisi hemde hizmetlerini anlattı.

Hello Kitty'e alışveriş için gidebilirim fakat cafe kısmından emin değilim..

İlgilenenler ve merak edenler için ;

Adres:
Bağdat Cad. No:448
Suadiye, Kadıköy,
İstanbul - Asya
Tel: +90 216 445 82 81

2 yorum:

  1. cok sevimli bir yer gidip gormeliyim tez zamanda :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gidip gorulmesi lazim evet pembe bir muze :)

      Sil