Kitap BAŞLIK BAŞLIK BAŞLIK BAŞLIK

16 Ocak 2014 Perşembe

Kanguru Tavsiyesi

Bebeğimde kolik olduğunu ve çok zor bir süreçten geçtiğimi bilmeyen kalmadı sanırım :) Giderek artan ağlamalar ve bitmek bilmeyen huysuzluklardan dolayı ev işi yapmak kabus olmuştu.. İnternette bakarken MomfortBaby ile karşılaştım. Çağdaş hanım iki çocuk annesi ve oldukça samimi bir bayan.
İlk görüşmemizi sabahın 5inde yaptık :) İkimizde uykusuz anne olarak sormak istediğim tüm soruları sordum ve oldukça tatmin edici cevaplar aldım.

Kısa süreli yürüyüşlerde,ev işlerini yaparken yada huzursuzluğunun tavan yaptığı anlarda benim için büyük kurtarış oldu. Tabi ki her kanguru hemen kullanılmamalı seçim yaparken sizlerde araştırmalı ve size uygun olanını bulmalısınız. Örneğin yeni doğandan itibaren kullanılabilen, bel ve baş desteği olan, kolay takılıp çıkartılabilen ürünler tercih etmelisiniz

Eve gelir gelmez hemen Derenim'o mu koydum içine :) Açıkcası bu kadar iyi birşey beklemiyordum. Kumaş kalitesi olsun, kızımın içine girer girmez uyuması olsun, bel desteği sayesinde ağrısız taşıma kolaylığı olsun bence her annenin hayali:)


Akşam gezmemizde babamız bizi kıskandı ve kanguruyu taktı hemen :) İlk söylediği şey ne kadar rahat olduğuydu. Gerçekten o kadar gezi esnasında kızım hiç huzursuzluk yaratmadı ve bizde özgürce gezebildik :)


Kanguruda ki en sevdiğimiz özellik kızımızı rahatça öpüp koklayabiliyor onu hissedebiliyoruz. Ayrıca bu soğuk havalarda kat kat giydirmeye de gerek kalmıyor birbirimizin ısısı ısıtıyor bizi.


Bu resim hastaneye giderken çekildi. Malum araba ile üst geçitler hastanede aç kapalar doktor odasına girememek gibi gibi birçok sıkıntı oluyordu..Bu şekilde hem rahatça gidip geldik hemde kızım acıktığında kimse fark etmeden emzirebildim.

Şimdi gelelim çağdaş hanımın kanguru ile ilgili verdiği ayrıntı bilgilere,

3 -20 kg Yenidoğan - 3 yaş arası kullanılır. Şapkası sayesinde uyuduğunda güneş ve ışıktan korur. Dışarıda fark edilmeden rahatça emzirme imkânı sunar. Erkek bebeklerin testisleri için en sağlıklı olan oturma pozisyonu ile taşır. Bel ve omuz ağrısı yapmaz. Son derece pratiktir, tek başına takılır. Sürekli kucak isteyen, pusette durmayan bebekler için de harika bir çözümdür. Ayrıca sürekli puset taşımak zorunda kalmazsınız. Bebeğinizi momfortbaby de emzirir yada uyuturken ev işlerinizi yemeğinizi rahatlıkla yapabilirsiniz. Bu da size zamandan ve enerjinizden tasarruf ettirir.




Yenidoğandan itibaren kullanmanız için özel kundağıda bulunan bu güzel kanguruya sahip olmak için yapmanız gereken Çağdaş Hanımla iletişime geçmek..

Telefon Numarası :0543 545 86 96 
İnstagramdan batuylabadeninannesi diye aratabilir kullanıcı yorumlarını okuyabilirsiniz.


10 yorum: